April favoritter

Hej alle sammen og glædelig tirsdag!

nu hvor endnu en måned er gået, tænkte jeg at jeg ville lave en april favorit. Jeg viser jer, de ting jeg har brugt mest i April måned.

1. En ting jeg har brugt ekstra meget i april måned, er min L'Oreal silver shampoo. Jeg elsker at bruge den fordi den tager den gule undertone fra mit hår og giver det en dejlig kold tone til mit hår. Jeg er kæmpe fan af at mit hår har en kold undertone i foråret og sommeren. så hvis i leder efter en god silver shampoo skal i helt sikkert prøve den.

2. En anden ting jeg har elsket at bruge i april, har været denne lækkere jakke fra Envii. Denne bomberjakke er meget anderledes end de andre jeg har kikket på. Den har nemlig et lækkert stof, som får den til at se lidt mere fin ud. Det er også en god jakke at have nu hvor vejret er begyndt at blive lidt mere varmer men hvor der stadigvæk er lidt koldt.

3. Min yndlings duft i april har været denne body mist fra Victoria's secret. Denne body mist for mig, dufter af forår og sommer. Victoria´s Secret Amber Romance er en varm fristende blanding af sorte kirsebær, cremet anglaise og sandeltræ, som passer perfekt til de solrige dage.

4. Denne NYX soft matte lip cream i farven abu, har jeg gået med i gennem hele april. Farven passer perfekt til mine læber, så det ikke ligner jeg har læbestift på. Den har en dejlig pink undertone men det er mest, den røde/orange farve jeg elsker. Den minder om alle de blomster, der er begyndt at springe ud. Er bare blevet forelsket i NYX og deres lipliner og læbestifter. Prisen er lav men kvaliteten er høj.

5. Disse højhælede skønheder fra forever 21 har været mit go-to sko valg. De er så dejlige at gå i og så elsker jeg har ens hæle og tær er frie. De kommer helt sikkert til at være min favorit sko de kommende måneder.

6. Denne dejlige skuldertaske fra Steve Madden har jeg taget med mig over alt i april. Jeg elsker hvordan den har lidt farver så alle mine outfit ikke kommer til at være sort på sort. Den er også så rummelig, at både min store pung + solbriller kan være der i uden det bliver for meget.

Det var så alle mine april favoritter. Jeg håber at i måske har set nogen ting som i tænker kunne være lækkert at have i maj måned.

- Gratefulmarie

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229