Better than ever

Hej alle sammen og glædelig fredag!

Jeg ved godt at jeg har underprioriteret bloggen det sidste stykke tid. Jeg er desværre kommet ind i en vane, hvor jeg giver en undskyldning for, hvorfor jeg forsvinder og dukker op igen. For at være helt ærlig, er jeg træt af det. Livet er fyldt med op- og ned ture og desværre går det ud over bloggen… De sidste par måneder har været fyldt med ændringer, både dårlige men også gode!

Jeg kan glædelig fortælle jer, at efter måneder på antidepressive piller, samt sovepiller, er jeg officielt stoppet med dem! Livet har sendt mig på en positiv og lys vej, som jeg endelig kan nyde i fulde drag.

Måske er det vejret og solen, der har hjulpet mig på vej, eller også kan det være det nye stadie jeg er ved i mit liv. Skolen er næsten ved vejens ende og om få uger går jeg på læseferie så eksamener er lige om hjørnet. Kan slet ikke forstå at jeg snart er færdig, med noget jeg har kæmpet for i en evighed! Det er lidt vildt at tænke over at jeg for få år siden, fik at vide at jeg aldrig ville få en uddannelse og nu får jeg snart hue på! Det er sjovt hvordan livet kan være nogle gange.

Hvad har i gjort i jeres liv, som i aldrig troede i kunne/ville? Hvilke udfordringer har i klaret, selvom alle odds var imod jer?

  • Life

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229