Den perfekte Valentines gave til hende under 300kr

Hej alle sammen og glædelig onsdag!

Om præcis en uge, er det Valentines dag. Den mest romantiske dag på året. Dagen hvor man, fortæller sin partner at man elsker dem. Hvis i endnu ikke har planlagt noget til Valentines dag, eller i simpelthen ikke ved hvad i skal give til jeres udkårende. Så har jeg her fundet et par Valentins gaver til under 300kr, som enhver kvinde ville elske at få som gave.

Ansigtsmasker

Vi ved alle sammen godt, hvor meget vi piger elsker at slappe af. Den bedste måde at slappe af på (efter min mening), er med en god ansigtsmaske. Jeg har her fundet to masker fra asos, som virker fantastisk på ens hud. Ikke nok med at de dufter godt, så efterlader de ens hud silkeblød og frisk.

1 /2

Smykker og ure

En ting man aldrig kan gøre forkert, er at give en pige smykker som gaver. Alt fra halskæder til ringe, så elsker vi piger smykker mere end noget andet. Det betyder dog mere for os når en vi elsker, giver os dem. Siden det jo er en Valentins gave, så være ikke bange for at finde noget med et hjerte eller noget lyserødt eller rødt. Jeg har her fundet et par hjerte smykker fra asos, som i ikke kan gå galt med + et pænt lyserødt ur.

1 / 2 / 3

Undertøj

Hvis der er noget mere frækt at give som gave, må det være undertøj. Valentines dag er en perfekt dag, at give jeres udkårende noget frækt rødt undertøj. Største delen af de piger jeg kender, elsker når deres kæreste giver dem undertøj. Vi piger tænker altid på jer, når vi selv køber det. Så hvis i giver hende noget undertøj i synes er frækt, kan jeg garantere at hun vil bruge det hele tiden. Siden det er Valentines dag selvfølgelig, kan i ikke gå halt med noget rødt undertøj med blonder. Dette undertøj er bare et eksempel på, hvad i kan købe til hende.

1

Bøger

Når jeg snakker om at give hende en bog, som en Valentins dag. Så mener jeg bøger som i kan bruge sammen eller en bog, som viser hende hvor meget du elsker hende. Jeg har på asos, fundet disse fire bøger, som jeg personlig selv, ville elske at få som gave. To af dem, er en bog som fortæller hende hvor meget du elsker hende. Hvis du er typen, der har svært ved at fortælle hende det. Så er denne gave perfekt. De to andre er bøger hvor i begge skal deltage. Den ene er en sjov samt fræk bog, hvor du sammen med din partner kan udforske jeres seksuelle forhold. Den sidste bog, er mere for de kreative. Her i skal i nemlig farve samt lave nogen aktiviteter sammen. Alle bøger kan i ikke gå galt med, afhængig efter hvilken slags kæreste du har.

1 /2 /3 /4

Alt med et hjerte

Den sidste gave er nok den nemmeste gave, dog er det ikke en dårlig gave. Det eneste du skal, er at købe noget hvor der står kærlighed på eller noget med et hjerte. Simpelt men effektivt. Alle undervurder magten som et hjerte har. Jeg har her fundet to billige men gode gaver, som i kan give til jeres kæreste. Det ene er et mobilcover og det andet er et krus. Begge er supersimple, men jeg lover at jeres kæreste vil elske dem.

1 /2

Hvis alt fejler, så køb hende noget chokolade og blomster. Dette er en kliche men det betyder ikke, at det ikke virker.

Hvad er jeres planer for Valentines dag? Og hvilken gave giver i til jeres udkårende?

- Gratefulmarie

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229