Depressed, but back!

Hej alle sammen og glædelig søndag!

Det har været noget tid siden, at jeg sidst har lavet et blogindlæg, eller har været aktiv på mine sociale medier. Jeg ville ønske, at jeg havde en god undskyldning, andet end at jeg ikke har haft overskud. Jeg fik noget psykisk modstand omkring september, som desværre gik udover mit selvværd og humør. Alt der før var nemt for mig, begyndt at blive svært. Jeg begyndte at have svært ved at stå op og komme i skole, jeg mistede min appetit og mit energiniveau. Jeg blev derfor nød til at, fokusere på min skole og at komme oven på igen. Jeg valgte derfor valgte at ned prioritere bloggen, så jeg kunne klare skolen.

Jeg er nu kommet på medicin igen, er startet i solterapi og er begyndt at træne igen for at løfte mit humør. Men nu hvor skolen næsten er slut og jeg kun skal fokusere på min ene eksamen, føler jeg endelig at jeg har overskud, til at give mere opmærksomhed til min blog. I vil derfor igen, se flere indlæg og flere billeder på instagram.

Er jeg den eneste, hvis humør tager et dyk i disse vintermåneder? Hvad gør i, for at komme ovenpå igen?

  • Life

Synes godt om

Kommentarer

sisselsolsort
sisselsolsort,
Åh det kender jeg alt for godt! Jeg er deprimeret pga. graviditet - og mit sind, der i forvejen havde brug for medicin. Men nu gør medicinen ikke nok, og jeg har derfor valgt at sygemelde mig.... men livet går heldigvis videre - og det hele skal nok vende igen.
Håber det ser lysere ud for dig nu <3 Kram

nouw.com/sisselsolsort
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229