Halloween kostumer

Hej alle sammen og glædelig tirsdag!

Siden det snart er halloween, tænkte jeg at jeg ville vise jer de halloween kostumer jeg har fundet på asos. Desværre skal jeg ikke selv til nogen halloween fest og får derfor ikke selv lov til at bruge disse ting. Tænkte at jer der skal til en halloween fest måske ville prøve disse ting jeg fandt.

1. Når det er halloween, kan man aldrig gå galt med en sort læbestift. En sort læbestift skriger nærmest uhyggelig og derfor er den øverst på min halloween liste.

2. Denne heldragt er perfekt til halloween hvis man gerne vil vise sin krop frem. Man kan bla. Bruge den hvis man skal være kat, skelet osv.

3. Falsk blod er nærmest et must have, når det er halloween. Den kan bruges hvis du skal være en zombie eller det skal ligne du har været ude for en ulykke.

4. Disse katte ører ville jeg selv have valgt at købe hvis jeg skulle til en halloween fest. De ville passe godt med heldragten.

5. Denne skelet kjole er så fantastisk som kostume. Du behøver nemlig ikke andet end kjolen også er dit kostume færdigt. Nemt og simpelt.

6. Nr. 6 er til de person der ikke gider at klæde sig ud. Den er simple og kræver ikke meget arbejde. Helt perfekt hvis man i sidste øjeblik er blevet spurgt med til en fest og mangler et hurtigt kostume.

Skal i med til en halloween fest? Og hvad skal i være klædt ud som?

- Gratefulmarie

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer

Mia / sortpastel.dk,
Gode idéer! 😊 Jeg har selv lavet forslag til halloween makeup 😃
http//:sortpastel.dk
IP: 82.99.3.229