How to style slacks

Hej alle sammen og glædelig tirsdag!

De sidste par uger, har jeg været besat af slacks. De er stilede men samtidig behagelige. Det er næsten som at gå rundt, i ens nattøj. Mange synes dog det er svært at style slacks og derfor har jeg tænkt mig, at vise hvordan jeg styler mine slacks.

Sort på sort

En klassisk måde at style slacks på, er sort på sort. Dette stilfyldte look ser både stilet men afslappet ud. På dette billede, har jeg mine sorte slacks på samt en sort top og vest. Dette er helt klart mit go-to look, når jeg føler for at se business ud men samtidig ønsker et behagelig look.


Skjorter

Hvis man ønsker et mere professionel look, er det helt klart en skjorte jeg vælger. Jeg vælger altid en farverig skjorte når mine slacks er sorte eller en mere neutral farve med disse gråstribede slacks. Lige meget hvilken farve din skjorte er, passer de altid til et par slacks. På denne måde ser man professionel ud men på en mere behagelig og afslappet måde.

Farverig t-shirt

Hvis man er til lidt mere farver og spænding i ens outfit, elsker jeg at matche mine slacks med en statement t-shirt. På dette billede har jeg en rød statement t-shirt, som helt klart skriger opmærksomhed. Jeg styler altid dette look, med et par neutrale slacks for ikke at bringe for meget opmærksomhed til mit outfit. Man kan dog også matche dem med de grå slacks jeg eger, men dette look fortrækker jeg helst.

Blazer

Et meget populært look, er helt klart slacks med en blazer. Dette er det ultimative business look, som aldrig går af mode. Den klassiske blazer fremhæver det business look som slacks giver, lige meget om det er en løs blazer som jeg har på, på billedet eller om det er en formsyet blazer. Begge går fremragende med slacks, specielt hvis man matcher farverne sammen.

Elsker i også at gå med slacks lige så meget som mig?Eller har i tænkt jer at prøve disse look?
  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer

Lenores
Lenores,
Såå fina outfits!
nouw.com/lenores