Få en sund livsstil

Hej alle sammen og glædelig lørdag!

I dag tænkte jeg, at jeg ville vise jer få enkle tips til at få en sund livsstil. En sund livsstil er meget vigtig når man er psykisksyg, da det kan hjælpe en med at få det relativt bedre. Jeg er selv begyndt at udvikle en sund livsstil og kan allerede mærke en kæmpe forskel. Så her er mine tips til hvordan du kan få en mere sund livsstil.

Spis sundt

  • Dette kommer sikkert ikke som en overraskelse men tro mig, det gøre virkelig en forskel når man begynder at spise sundere. Jeg havde før en meget usund mad-vane som bestod af chips, cola og slik. Nu hvor jeg har fjernet alt usundt fra min kost, kan jeg virkelig mærke at jeg har mere energi. Så at spise sundt, gøre virkelig en kæmpe forskel som man kan mærke efter et par dage.

Motion

  • Hvis man gerne vil have en sund livsstil, skal man selvfølgelig begyndte at dyrke motion. Dette var nok det sværeste for mig, siden jeg normalt dyrker motion i en uge og bagefter komme tilbage til mine dårlige vaner. Jeg kan faktisk takke min kæreste, siden han fik mig til at løbe. Nu løber jeg hver anden dag og dyrker yoga ved siden af. Efter blot en uge, kan jeg allerede mærke på min krop at den ikke er så træt hele tiden og mest af alt se en forskel.

Drikke masser af vand

  • Dette er nok den vigtigste af dem alle sammen, da det helt klart er dette der forvandler dine dårlige vaner til en sund livsstil. Jeg drikker selv 2-3L vand om dagen og det forvandler ikke bare min hud, men det får mig til at tænke mere over hvilket slags mad jeg spiser og giver mig mere lyst til at dyrke motion. Jeg har fået denne vane, at jeg altid har en drikkedunk med vand, lige meget hvor jeg er. Så jeg kan stærk anbefale at i drikker så meget vand som overhovedet muligt, da det efter min erfaring hjælper mest til at holde den sunde livsstil.

God døgnrytme

  • En anden ting der er yderst vigtig, er at have en god døgnrytme. Dette hjælper ikke kun med at du får mere ud af dagen, det hjælper også med at du ikke sover for meget om dagen eller bliver oppe til sent om aften. Jeg er selv begyndt at gå i seng omkring kl. 20-21 også vågner jeg omkring kl. 8-9 tiden. Dette gøre, at jeg får mest ud af min dag i stedet for at jeg sover til kl. 13. Jeg starter således min dag med en morgen løbetur og derefter ryder jeg måske op eller laver andre ting der skal gøres. Det er virkelig en dejlig fornemmelse at få mere tid til alle mulige ting, så jeg kan kun anbefale at i begynder at få en bedre døgnrytme.

Jeg håber i kan bruge disse tips, så i selv kan få en sund livsstil. Jeg elsker hvert fald denne forandring, som jeg både kan mærke men også se gøre en forskel.

-Gratefulmarie

  • Fitness

Synes godt om

Kommentarer