Fashion trends - spring and summer

Hej alle sammen og glædelig mandag!

Foråret nærmer sig, selvom det ikke virker sådan når der pt lige sner. Men bare fordi det sner udenfor betyder det ikke, at man ikke kan se frem til foråret og sommerens trends.

Blomsterprint

Selvfølgelig er den klassiske Blomsterprint, bland forårets og sommerens trends! Men denne gang er det både små og store blomster, samt blomster der er inspireret fra østen der er fokus på. Her kan i se de tre blomsterkjoler, som jeg hvertfald kan forstille mig selv med her til foråret.

1) 2) 3)

Farvesplash

Noget helt anderledes i år, er at vi udskifter pastellerne med knald farver! Det kan virke meget skræmmende, men jeg har her fundet noget som jeg synes virker som en god start.

1) 2) 3)

Lyserød vs rød

En anden ting der er meget trendy denne sæson, er lyserød! og specielt lyserød vs rød. Denne kombination er meget vovede men stadig passer det fantastisk sammen! jeg har her fundet nogen lyserøde ting, som jeg tænker man sagtens ville kunne matche med noget rødt.

1) 2) 3)

Gul

Ja, ja, jeg ved det. Gul er ikke en nem farve at få med, og specielt ikke når man i mit tilfælde har blondt hår. Men denne sæson af gul er så bred, at man sagtens kan finde en nuance der passer perfekt til en. her er mine tre bud på hvilke farver, jeg ville skaffe.

1) 2) 3)

Sommerhvid

Den hvide farver er altid en sikker vinder, og denne sommer er ikke anderledes. Det der gøre denne hvid lidt anderledes, er de forskellige silhuetter man kan forvente at se denne sæson. Om så man er til det list mere maskuline, pigede, eller det afslappede passer de alle sammen ind i denne sommer. Her kan i se nogen af mine ønskede stykker.

1) 2) 3)

Blåtoner

Designerne var mere end glade for diverse blåtoner, da de viste os deres sommerkollektion. Det er alt lige fra den helt lyseblå, koboltblå til den helt mørke navy. Denne farve er for mig, altid en klassiker og ser meget frem til at kunne gå i specielt lyseblå. Her kan i se mine ønskede items for denne sæson.

1) 2) 3)

Håber i fandt denne forår/sommer trend guide hjælpsom! og fælge mig og min blog for at få flere indblik i forårets og sommerens trends.

- Gratefulmarie

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer