Februar favoritter

Hej alle sammen og glædelig torsdag!

Nu hvor vi er kommet ind i marts måned, tænkte jeg at jeg ville dele mine februar favoritter.

1) Jeg har de sidste måneder elsket at gå med mine Kaiser Chelsea Boots, fra Topshop. Elsker stilen og synes de passer perfekt til det kolde vejr.

2) Denne parfume fra Dior fik jeg faktisk i julegave fra min kæreste, og har lige siden brugt den. Elsker hvordan den dufter af forår, sol og varme!

3) Hvis i ikke har læst omkring min selvbruner, vil den her overraske jer! Selvfølgelig kommer St. Moriz selvbruner, med på min februar favorit. Elsker hvordan den giver mig en dejlig brun farve, nu hvor vejret er så trist og bleg.

4) Denne nederdel fra Forever 21 købte jeg, på min tur til London i januar. Er helt vild med farven! Er så glad for at kaki grøn er en af forårets farver, da den passer perfekt til min hudfarve.

5) jeg ved ikke med jer, men når det kommer til øjenskygge har jeg altid været fan af basis farver. Denne pallet har jeg dog haft i et stykke tid, men er simpelhen helt forelsket i farverne. Om så du ønsker et look til skole eller til byen, fungerer den her til alt!

6) hvis har læst mit indlæg omkring min DIY eyelash extensions, ville i forstå hvorfor disse øjenvipper kom med i mine favoritter. Elsker hvordan de giver mig et fuldt og naturligt look.

-Gratefulmarie

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229