february favorites

Hej alle sammen og glædelig torsdag!

Jeg tænkte jeg ville lave en, februar favorit. Februar måned, har været en meget afslappet måned for mig. Jeg har holdt mig meget til mine almindelige ting, undtagen mine nye Nike sko, som jeg har brugt på de dage hvor vejret ikke har været for koldt.

  1. Den selvbruner, jeg har brugt mest i februar måned, har været min St. Moriz selvbruner. Jeg lavede et blogindlæg fra ét år siden, omkring hvorfor jeg elsker denne selvbruner. I kan læse indlægget her.
  2. Min yndlings neglelak, i denne måned har været, min Essie spaghetti strap. Jeg elsker hvor neutral farven er, nu hvor jeg er blevet lidt træt, af mine normale røde neglelak.
  3. Min tredje yndlings ting fra februar, har været min nye øjenbrynspen fra Depend. Jeg elsker hvor nem den er at bruge, på grund af sen trekantede form.
  4. Min nye yndling vipper som jeg har brugt i hele februar måned, har været disse single lashes fra Essence. Mit problem med almindelige single lashes, har været at jeg synes de er for korte. Essence’s lashes er dejlig lange, mens de giver et naturligt look. De kan købes i Bilka.
  5. Mine nye yndlings sko, som jeg har brugt det meste i februar måned, er mine Nike Dualtone Racer sko i pink. De er så behagelige og jeg elsker farven, når jeg normalt går i et meget neutralt tøj.
  6. Min yndlings duft, er som altid min Victoria’s Secret fantasies romantic. Den minder mig bare om sommer, og jeg kan virkelig ikke vente til sneen smelter og solen kommer.

Hvilke ting har været jeres yndlings ting i februar?

- Gratefulmarie

Synes godt om

Kommentarer

Veronica
Veronica,

Those sneakers are amazing! I would love to get a pair like that!

www.veebeecouture.co.za
gratefulmarie
gratefulmarie,
they are just perfekt ans thwy really brighten up any outfit
nouw.com/gratefulmarie
tufwa
tufwa,

I really like ur blog!!

nouw.com/tufwa
gratefulmarie
gratefulmarie,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229