festival outfit

Hej alle sammen og glædelig mandag!

jeg skal, ligesom mange andre, til Nibe festival. Jeg tænkte derfor at jeg ville vise jer, mine outfit ideer. Siden vejret ikke er med os, bliver denne festival meget våd. Temperaturen er heldigvis ikke så slem, så mon ikke man kan kommer afsted med shorts?

Jeg håber i hvert fald, at vejret ikke har tænkt sig at holde mig fra mine shorts. Hvis det bliver for koldt, har jeg en sweatshirt, bundet omkring livet, som man altid kan bruge hvis det bliver for koldt.

Siden at vejrudsigten siger regn, er det selvfølgelig et must at have en regnjakke med! heldigvis er jeg ikke typen, der hader at gå med regnjakker. Jeg fandt nemlig denne mega søde navy rengjakke fra samsø&samsø. Jeg har her valg at tage en croptop på, for at jeg ikke skal svede under regnjakken.

Detter her er mit yndlings outfit! Det skriger nærmest festival. Når jeg tænker på festival, tænker jeg flowy og bohemian. Dette passer dog bedre, hvis vejret bliver lidt varmer, så jeg krydser finger for at jeg kan bruge det i år.

Dette outfit er helt klart mere afslappet, end alle de andre. Shorts og hættetrøje, er helt klart et go-to look, npr det kommer til festivaller. Det er både praktisk men stadigvæk et fedt outfit.

Det var alt fra denne gang, nu vil jeg i gang med at pakke mine ting til i morgen. Skal i også til nogen festivaller i år? og kommer i også til Nibe festival?

- Gratefulmarie

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer

Mia
Mia,
Virkelig fine outfits - lige min stil 😃
www.sortpastel.dk
gratefulmarie
gratefulmarie,
Glad for at du kan lide dem. Det betyder en dem for mig 😄
nouw.com/gratefulmarie
IP: 82.99.3.229