High End Wishlist

Hej alle sammen og glædelig onsdag!

Selvom jeg ikke er mange millionær, kan jeg godt lide at kikke på de dyre mærker og lave en ønskeliste oppe i hovedet. Jeg tænkte at jeg, ville dele denne liste med jer.

Alle de ting i ser, er ting som jeg er i gang med at spare op til. Da de fleste ting koster pænt meget, har jeg derfor ikke så mange. Jeg føler det er vigtigt at have, et realistisk mål - så man ikke skuffer sig selv, hvis man ikke kan opnå det.

Gucci bæltet, har jeg kikket på i noget tid. Jeg elsker bare det simple design og hvordan det vil spice et simpelt outfit op.

Chanel tasken, har været et ønske siden jeg var helt lille. Jeg elsker bare Chanel alt hvad de laver. Føler der er noget sofistikeret over mærket, men specielt med denne taske.

YSL tasken, har jeg kikket på den sidste måned. Elsker den simple lille taske, som jeg helt sikkert mangler i min kollektion. Jeg ejer ikke så mange små tasker, så jeg tænkte at et godt sted ville være denne.

Det mest nyeste ønske, er helt sikkert Ted Baker kufferten. Jeg har længe gerne ville have min egen kuffert, men vil hellere ikke bare købe hvilken som helst taske. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har ens vaghed for Ted Baker - så hvorfor ikke købe endnu en til min samling?

Hvilke high end brands ønsker i jer?

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229