How to clean out your closet

Hej alle sammen og glædelig fredag!

Som de fleste ved, så jeg elsker jeg mit tøj, sko og tasker. Jeg fik faktisk lavet et skab, hvor det hele kunne være i men også hvor jeg kunne fremstille dem.

Desværre bliver jeg hvert år, nød til at rense ud, så der er plads til nyt men også så jeg får et bedre overblik over hvad jeg faktisk har, siden jeg kun bruger måske 50% af alt det jeg har.

Jeg tænker derfor at jeg ville dele, hvordan jeg renser mit skab, samt tips til at gøre det nemmere.

Start med at tage alt dit tøj, sko og tasker ud af skabet og læg det på din seng. Dette skaber et bedre overblik, over dit skab.

Sortere derefter dine ting i 3 katagorier - behold, doner og smid ud. Når du skal finde ud af hvad du skal beholde så tænkt på dette:

  • Har du brugt det i de sidste 3 måneder?
  • Hvis du så det i en butik nu, ville du så købe det?
  • Passer det dig stadig?

Hvis du kan sige ja til disse ting, så behold det. Det du siger nej til, doner du og det der er gået i stykker, smider du ud.

Efter du har sorteret dine ting, i de 3 katagorier, skal du begynder at tage de ting du beholder, ind i skabet igen. Hvis du hænger sit tøj, så er et smart tip, at hænge bøjlen med næsen ud af mod dig. På den måde kan du nemt se til næste gang, hvilket tøj du ikke har brugt.

Hvis du folder dit tøj, så lade vær med at lægge det oven på hinanden. Rul tøjet sammen og læg det ved siden af hinanden. På den måde kan du nemt se alt dit tøj.

Håber dette hjælper jer, når i selv skal rense ud i jeres garderobe. Jeg har hvertfald gjort plads, til alt det nye tøj, sko og tasker som 2018 byder på.

Hvordan renser i ud i jeres skab? Har i selv nogen tips og trick til at gøre det hele nemmere?

- Gratefulmarie

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229