How to style my knee high boots

Hej alle sammen og glædelig lørdag!

Kender i det med, at man køber nogen støvler og man ikke rigtig ved hvordan man skal style dem? Bare rolig, jeg har nemlig tænkt mig, at dele hvordan jeg styler mine knee high boots!

Nederdel + boots

Jeg er kæmpe fan af, at style mine støvler med en farverig nederdel. Jeg elsker at der er nået hud imellem støvlerne og nederdelen, men også at der bliver en farve imellem mine sorte støvler og min sorte top. Dette kunne man klart have på i byen men også på en helt almindelig dag.

Strømpe bukser + boots

En anden måde jeg elsker at style mine støvler på, er at tage et par strømpebukser på. Dette er ikke bare varmer men det skaber også et ekstra lag imellem støvlerne og kjolen. Jeg kan bedst lige at bruge nogen sheer strømpebukser, da man stadigvæk kan se lidt af huden.

Bukser + boots

Der er rigtig mange der synes, at det ser dumt ud at style knee high boots med bukser. Jeg er dog ikke en af dem. Jeg synes personligt at det passer godt sammen og at det ser meget afslappet ud. Jeg kan lide at style dem både med hvide, grå og sorte bukser alt afhængig af hvor fin jeg ønsker at se ud. Dette er helt klart en varm måde at få brugt sine støvler på og jeg er kæmpe fan!

Tætsiddende kjole + boots

En anden måde som jeg er helt forelsket i, er at style dem med en tætsiddende kjole. Dette skaber helt klart et mere festlig look men jeg synes det fungere. Igen er jeg vild med at vise lidt hud, imellem støvlerne og kjole.

Lang jakke + boots

En lang jakke er et must have, når man ejer nogen knee high boots. Jeg elsker at hvis man har en nederdel eller kjole på, er der et yderlag der dækker det hud der er imellem. Jeg er dog også fan af at style en lang jakke med støvlerne, hvis jeg har bukser på. Det skaber flere lag og synes det gøre ens outfit mere interessant.

Strik + boots

En klassisk måde at style knee high boots på, er med noget strik. Jeg elsker dog mest at style mine med en strikkekjole, da det ser så afslappet men stadigt fint ud. Man kan dog også style det med en løs strikketrøje, da det giver den samme effekt. Målet er her at det skal se afslappet og hyggeligt ud.

Jeg håber at i kunne bruge mine tips og i må endelig skrive hvis i ønsker flere indlæg, omkring hvordan jeg styler ting.

- Gratefulmarie

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229