If I was stranded tag

Hej alle sammen og glædelig tirsdag!

Jeg er simpelhen, blevet helt vild med at lave disse tag indlæg. Jeg synes det både er sjovt at skrive, samtidig med at i får en bedre forståelse af mig.

Jeg har i dag, besluttet mig for at lave “hvis jeg var strandet på en øde ø” tag. Konceptet består af, at hvis jeg var strandet på en øde ø, hvilke tre ting ville jeg så gerne tage med mig.

Den første ting, jeg ville tage med skulle være min telefon. Jeg kan ikke leve uden min telefon, mest pga de sociale medier men også fordi min veninde og jeg spiller mange spil over messenger. Så hvis jeg medbringer den, er jeg garanteret flere timers underholdning.

Den anden ting, skulle nok være mit kamera. Jeg elsker at tage billeder og kan bruge flere timer på, at få det rigtige billede. Så hvis jeg nu medbragte det, ville jeg igen få masse vis af timer til at gå + forstil jer lige hvor mange flotte billeder man kunne få på en ø!

Den sidste og tredje ting jeg ville tage med, skulle helt klart være min forlovede. Hvis jeg skal være strandet på en øde ø, så hiver jeg da ham med. Vi hygger os altid sammen og jeg er ikke i tvivl om at hvis vi er strandet på en øde ø, skal vi nok fordrive tiden sammen + så har jeg også en til at tage IG billeder for mig (LOL)

Hvilke tre ting, ville i medbringe jer til en øde ø?

- Gratefulmarie

  • Life

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229