Marts favorit

Hej alle sammen og glædelig torsdag!

Siden endnu en måned er gået, tænkte jeg at det ville være sjovt at vise jer hvilke ting jeg har elsker i marts måned. Marts måned har været en meget sjov men samtidig, har det var en måned med masser af forandringer og nye ting. Jeg fik købt en masse nogen ting i marts måned, som har har elsket at bruge og derfor kom de selvfølgelig med på min marts favorit.

1) er mine sorte knæstøvler fra SPM. Jeg har brugt disse støvler, næsten hver dag i marts måned. Jeg elsker hvordan de klæder mig, men også hvordan de kan få selv det simpleste outfit til at se fint ud.

2) er min lækker kaki jakke fra even&odd som i sikker har set en del på min instagram. Jeg er helt vild med farven, da jeg ser dejlig brun ud. Det er også et kæmpe plus at kaki er en af forårets og sommerens farver. Jeg har været hel vild, med at matche jakken med mine SPM støvler.

3) min valentino taske er blevet til en af mine yndlings tasker! elsker hvor stilfuld den ser ud og hvor meget der kan være i den. Jeg har dog brugt den mest, som min skoletaske som der nok er blandede meninger om. Jeg er dog helt vild med den og alle mine bøger kan heldigvis passe deri.

4) Denne concealer palette fra revolution ultra, er nok det bedste makeup køb jeg har gjort i lang tid. Den er så god nå jeg skal contour eller når jeg et par dage ikke har haft selvbruner på. Som i kan se, er der otte forskellige farver som kan bruges til enhver hudfarve.

5) som i nok vidste, har Ed Sheeran lavet et nyt album. Jeg har nørdet hans album igennem hele marts måned, men den sang jeg er mest vild med er helt klart "shape of you". Den får mig altid i super godt humør, og jeg kan ihvertfald ikke sidde stille når jeg hører den.

6) Denne parfume kender i nok, fra min febuar favoritter men jeg er stadig helt vild med den. Den passer jo bare endnu bedre nu hvor foråret og vejret endeligt er kommet. Den søde duft af blomster, gøre mig helt glad og får mig bare til at glæde mig mere til sommeren.

Det var så mine marts favoriter, håber i måske fandt noget som i vil prøve ellers må i have en god april måned med alt hvad jeres hjerte begærer.

-Gratefulmarie

  • Beauty

Synes godt om

Kommentarer