Marts favorites

Hej alle sammen og glædelig søndag!

Jeg tænkte at jeg i dag, ville deler med jer, hvilke produkter og ting jeg ikke kan leve uden for tiden.

Den første ting, er min Ted Baker toilettaske. Siden marts og april har været en måned, hvor jeg næsten ikke har været hjemme, har jeg ikke kunne undværer denne. Den er dejlig rumlig, hvilket betyder at alle mine produkter kan være i den. Udover dens rummelighed, er det bare et super lækkert design.

Den anden ting, er selvfølgelig min telefon. Nu hvor i ved, at jeg næsten ikke har været hjemme, har jeg brugt min telefon mere, end hvad jeg ellers ville. Jeg bruger den fx til at skrive mine indlæg, kalenderen på min telefon har hjulpet mig med, at holde styr på alle mine aftaler og selvfølgelig til at holde kontakten med mine venner og familie.

Den tredje ting, har været min Victoria’s Secret Vanilla Lace Body Mist Parfume. Jeg har i noget tid, ledt efter en ny parfume. Jeg faldt over den da min forlovede og jeg, tog i Bilka for at handle ind. Jeg er helt forelsket i dens vanilje duft og kan ikke undværer den nu.

Den fjerde ting, er min NYX Lip Liner I farven Nude Pink. Jeg har den sidste måned, haft mere fokus på mine læber og er derfor begyndt at bruge denne farve mere. Jeg elsker at bruge den, med min femte favorit.

Min femte ting, er NYX Lingerie I farven Bedtime Flirt. Denne flotte matte liquid læbestift, er både naturlig men kommer med lidt farve. Jeg er blevet helt forelsket i den, og tror jeg kommer til at bruge den en del i foråret og sommeren.

Hvilke ting har i, ikke kunne undvære på det seneste?

  • Beauty

Synes godt om

Kommentarer