Medicin fri og hvad betyder det?

Hej alle sammen og glædelig lørdag!

Når det kommer til skizofreni, er medicin det der kan hjælpe allermest. Desværre i mit tilfælde hjælper det ikke. Jeg har de sidste 2 år blevet medicineret og det er først nu at vi har besluttet at stoppe med det, da desværre ikke har haft nogen virkning overhovedet. Det har hverken nedsat mine stemmer og hallucinationer, det har kun givet mig bivirkninger som træthed og vægtøgning. Derfor har min læge, kontaktperson og jeg besluttet os for at jeg ikke længere skal være på noget medicin.

Dette er både en god men samtidig også en negativ ting. Det er en negativ ting, da jeg ikke længere har en chance for at få formindsket mine psykotiske symptomer. Jeg skal indfinde mig i at leve med mine stemmer og hallucinationer. Det er en god ting, siden jeg ikke kommer til at få bivirkninger og får lov til at være mig selv igen.

Det er ikke alle med skizofreni hvor medicinen hjælper og desværre er jeg en af dem. Dette gøre at mig liv kommer til at være meget anderledes end hvad jeg havde troet. Jeg kommer altid til at høre stemmer og have hallucinationer, hvor jeg havde håbet at formindske det. Jeg kommer til december til at være trapper helt ud af alt mit medicin også må vi se hvordan jeg får det.

- Gratefulmarie

  • Life

Synes godt om

Kommentarer

Aaron
,
I think maybe that's actually good, I bet you'll be better without the side effects. Be strong, hug!
gratefulmarie
gratefulmarie,
Aaron
IP: 82.99.3.229