Min nytårsaften

Hej alle sammen og glædelig tirsdag!

Jeg håber i alle, havde et godt nytår i søndags og at i alle, kom godt ind i det nye år. Min nytårsaften startede stille ud, med at min veninde og jeg gjorde os klar sammen hjemme hos mig. Jeg havde en sort palliet kjole med dyb ryg på, som jeg bruger næsten hvert nytår. Vi havde bestilt en nytårs menu fra sushimania, som er en af mine nytårs traditioner. En anden tradition vi havde, var at vi skulle se dronningens nytårstale. Vi er begge to, ikke så interesseret i kongefamilien men når det kommer til nytår er det et must at skulle se den tale. Vi sad hvert fald begge med en følelse af sammenhold og en vis stolthed over Danmark, efter dronningens smukke nytårstale.

Bagefter tog vi hen til min kæreste, hvor vi festede med hans venner og så det flotte fyrværkeri over Aalborg da klokken blev midnat. Det var i bund og grund en dejlig aften og jeg elskede at jeg kunne komme ind i det nye år, med de to mennesker jeg elsker allermest.

Nu er min kæreste og jeg ellers på vej til London, som var hans julegave til mig. Jeg ser frem til at fortælle jer mere om vores tur, når vi kommer tilbage på fredag.

Hvordan var jeres nytårs aften?

- Gratefulmarie

  • Life

Synes godt om

Kommentarer

Sarah Lykke,
Sikke en fin kjole. Godt nytår 🎉
www.bysarahlykke.dk