Min selvbruner

Hej alle sammen og glædelig torsdag!

For et stykke tid siden, stødte jeg på st.moriz selvbrunermousse. Jeg har længe været bange for selvbrunerer, siden de altid har efterladt mig orange. Jeg var dog meget overrasket da jeg begyndte at bruge st.moriz, denne selvbrunermousse efterlader mig ikke orange men med en pæn brun kulør. Den efterlader ingen streger, guidefarven kan vaskes af og det bedste er at den indeholder olivenmælk hvilket er så godt for huden samt E-vitamin. Kan varmt anbefale denne selvbruner, til enhver der savner solen og varmen.

- Greatfulmarie


Hallo everyone and happy Thursday!

A while back, I stumbled over st.moriz self tanning mousse. I have for a while been scared of self tanner, since they always left me with an orange skin tone. This self tanner did however the complete opposite, it left me with a nice bronzing color. It leaves no streaks, the orange color washes off and the best part is that is has olivmilk and E-vitamin with is so good for your skin. I would definitely recommend this self tanner, to anyone who is missing the sun and warmth.

-Greatfulmarie

  • Beauty

Synes godt om

Kommentarer

NoraMoerch
NoraMoerch,
Den bruger jeg også, og har gjort det i snart et år. Den er fantastisk, og så er den billigere end mange andre selvbrunere!
nouw.com/noramoerch