Spring and summer fashion trends 2018

Hej alle sammen og glædelig fredag!

Siden det endelig officielt er forår (eller nu hvor man kan, mærke det er forår på vejret). Tænkte jeg, at jeg ville dele ud hvilke forårs fashion trends i kommer til at se en del til.

PALIETTER

Palietter og glimmer, kommer til at være en stor ting i foråret og sommeren 2018. Palietter har for i tiden, været brugt til et aften look, men i år skal vi komponer det ind i vores hverdagstøj. Dette kan dog nemt gøres med en afslappet trøje, eller en sweatshirt.

1) 2) 3)

PASTEL

Pastel er altid en favorit, når det kommer til forår og sommer. Disse glade men simple farver, viser virkelig at den kolde tid er ovre og solen og varmen kommer tilbage. Hvad enten det er lilla, pink, gul eller blå - kommer pastel farven igen til at blive et musthave i ens garderobe.

1) 2)

TERN

Tern er en sikker vinder i år, når det kommer til forår og sommer. du kan få tern i trøjer, nederdele, jakker og bukser. Ligemeget hvad du vælger, kan du ikke gå galt med tern.

1) 2) 3)

FRYNSER

Frynser hvar en overraskelse i år. I skal ikke blande denne trend sammen med tidligere års trend, som var den mere festivals frynser. I år kommer i til at se mere til 1920’erne frynser - nemlig frynse kjoler og nederdele.

1) 2) 3)

Dristig farver

Sommeren kommer til at være mere farverig, med denne trend. Trenden byder på in your face farver som - gul, rød, blå og grøn. Jo mere farverig desto bedre.

1) 2) 3)

SHEER

Denne trend er lidt mere anderledes, end da mesh var på mode. Jo mere gennemsigtig desto bedre. I modeugen i New York, havde mange designer taget materialet ind i jakker, kjoler og skjorter.

1) 2) 3)

FLÆSER

Flæser er en vidunderlig måde, at holde sig feminin denne sæson. Du kan enten gå den mere ekstreme vej, med en statement flæse kjole eller holde den mere simpel, med en skjorte eller bluse med små flænser. Denne trend er rigtig nem, at tage ind i ens garderobe.

1) 2) 3)

Hvilken trend kan i bedst lide? Er i spændte på sommeren?

- Gratefulmarie

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229