spring trends 2019

Hej alle sammen og glædelig fredag!

Nu hvor vi officielt er kommet ind i 2019, tænkte jeg, at jeg ville dele med jer hvilke trends foråret i 2019 vil bringe. Siden januar udsalget er startet er der nogen af tingene, i kan købe på udsalg! Hvem elsker ikke at være med på moden, men undgå at betale fuldpris?

FRYNSER

Den første trend vi kan forvente at se en del af i foråret, er frynser. Vi vil komme til at se frynser på ALT! om du er til den dramatiske frynse kjole eller den mere afslappede taske med frynser, kan vi ikke komme udenom at frynser bliver et must have. Jeg er selv mere til frynser på tasker, så jeg har derfor, fundet mine top tre tasker.

MARKANTE SKULDRE

Den sidste trend som jeg glæder mig til, er de markante skuldre. Denne trend udfolder sig på forskellige måder, hvor jeg selv er fan af ballonærmerne. Denne trend kommer til at give et hvert outfit mere volume, og du vil selv se mere skulptureret ud. Her er mine top tre ballonærmer, som jeg bare på have i min garderobe.

CYKELSHORTS

Min personlige favorit, som vi kommer til at se alle gå med i år, er cykelshorts. I har sikkert se Kim K eller Gigi Hadid gå med dem, og jeg kan personligt ikke vente til at rocke dette look. Jeg har selv kikket på disse tre shorts fra aos, som går fra de simple til de mere dominante pieces.

BLOMSTER

En anden trend der aldrig går af mode i foråret, er blomster printet. Så du kan sagtens finde den blomsterede tunika frem fra sidste år, da den stadig er lige så meget på mode, som da du købte den. Noget der dog er anderledes i år, er at blomstrede buksedragter kommer til at stjæle showet i år. Jeg har derfor fundet mine top tre must have, ved denne trend.

TIE-DYE

En anden trend der gøre et kæmpe come-back i foråret, er tie-dye. Trenden kommer både i vilde pangfarver men også i afdæmpet toner. Prøv at style dem med en sort pencil nederdel, og du ville rocke denne trend. Jeg har her mine tre must have t-shirts, som vil se så cute ud, med en sort nederdel, eller et bar jeans.

Hvilke trend glæde i jer til at se i foråret?

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer

Kirsten,
Fede trends, elsker at blomstertrenden lever videre <3 så flot!
Kærlig Hilsen Kirsten
www.kirstenthulesen.dk
gratefulmarie
gratefulmarie,
tak! og ja, tror altid at blomster vil være moderne i foråret <3
nouw.com/gratefulmarie
Kirsten
IP: 82.99.3.229