Things you must have in your wardrobe

Hej alle sammen og glædelig tirsdag!

Kender i det med, at man føler man ikke har noget tøj i ens garderobe? Eller at man har svært, ved at sammensætte et outfit? Jeg har her sammensat, de ting man skal have i ens garderobe så du altid føler du har tøj nok.

Simpel hvid t-shirt

Den første ting man skal have, i end garderobe er en simpel hvid t-shirt. Denne simpel beklædning er nem, at sammensætte med andre ting. Den er nem at dresse up eller ned, hvilket gøre det til én af de must ting man skal have i ens garderobe.

1) 2) 3)

Sort læder jakke

En sort læder jakke, er et kæmpe must have i ens garderobe. Denne jakke kan transformere ethvert outfit, hverken det er afslappet eller fint kan denne jakke sammensætte det hele. Jakke skaber også en edge til ens outfit, og det er derfor den er med i min must have liste.

1) 2) 3)

Hvid skjorte

En hvid skjorte, er en anden ting man skal have i ens garderobe. Den er så simpel og den kan styles på alle mulige forskellige måde. Jeg elsker mest at style min med en statement halskæde og enten cowboybukser, læderbusker eller leggings. En cowboyjakke ville også klæde denne simple hvide skjorte.

1) 2) 3)

Sort blazer

En klassisk sort blazer er både klassisk, feminin og ser godt ud på alle. Den kan styles med alt. den kan styles med en jeans, en lille sort kjole, bukser og nederdele. Bare være sikker på at i finder en, som passer jeg godt. Det skal helst ikke ligne, at i bliver slugt af den.

1) 2) 3)

Stribede T-shirt

Denne T-shirt er tidsløs og kan som alle de andre ting, styles med alt. Jeg elsker mest at style den, med en sort blazer eller en cowboyjakke. Den skriger nærmest sommer, så hvis du ikke allerede ejer sådan en kan jeg varmt anbefale at du skaffer dig den.

1) 2) 3)

Statement halskæde

Jeg elsker selv simple smykker men en statement halskæde, skal man have i ens garderobe. Den kan forvandle et hvert outfit, og få det til at se både feminint og strærkt ud.

1) 2) 3)

Little black dress

I har sikkert hørt dette før, men en simpel sort kjole er fundamentet i en hver piges garderobe. Når i er på udkik efter en sort kjole, er det vigtigt at i finder en der ser spændende ud. Enten at den har nogen interessante ærmer, åben ryg eller måske et fedt bælte.

1) 2) 3)

klassisk trenchcoat

Tænk på denne som en investering. Denne jakke kommer du til at bruge altid også hvis man går en størrelse op eller ned. Kik mest efter en A-form jakke, hvor du kan stramme den ind omkring livet. Du kan style den både med jeans og habitbukser.

1) 2) 3)

Black skinny jeans

En hver pige burde eje et par, sorte skinny jeans. Disse jeans kan bruges til hverdagen men kan også bruges til fester eller andre begivenheder. De er nemme at style og så klæder de ens krop, uanset ens kropform.

1) 2) 3)

Håber at dette kan hjælpe jer, næste gang at i har en tøjkrise. Jeg kan love jer at hvis i har disse ting i jeres garderobe, kommer i altid til at have noget tøj at tage på.

-Gratefulmarie

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229