Striktrøjer jeg lige har bestilt hjem

Hej alle sammen og glædelig onsdag!!

Siden det er blevet oktober og efteråret endelig er kommet, er jeg selvfølgelig begyndt at gå i striktrøjer som så mange andre. Efter en uge opdagede jeg, at jeg ikke har så mange. Så hvad gjorde jeg? Jeg har selvfølgelig gået på Zalando og har købt nogen flere. Jeg tænkte derfor jeg ville vise jer, hvilke striktrøjer jeg lige har bestilt hjem.

Den første er en meget simple, grå striktrøje med en V-udskæring. Jeg besluttede mig for at købe den, da sådan en simple trøje kan styles med alt og kan være centrum når det kommer til at layer ens tøj.

Den anden er en oversize grå striktrøje, som bare ser så komfortable ud at jeg måtte bare eje den. Jeg er selv kæmpe fan, af ærmerne da de er lidt længere end hvad de normalt er.

Den tredje er helt klart min favorit, da den er lyserød! Lyserød er en af de populære farve denne sæson, hvilket jeg ikke brokker mig over. Den ser også bare så komfortable ud, ligesom den anden striktrøje gør.

Den fjerde er en af de mest simple striktrøjer jeg har købt. Dens simpelhed er det der gjorde at jeg bare måtte eje den. Den kommer til at være nem at style med en cardigan, ligesom den første striktrøje. Det faktum at den er hvid, var også en af grundene til at den røg i kurven.

Den femte og sidste striktrøje, er denne røde trøje. Grunden til at den kom i kurven, er at den får mig til at tænke på jul. Alle der kender mig, ved at jeg elsker december og alt der har med julen at gøre. Jeg ved at denne trøje bliver mit mest brugte de næste par måneder.

1) 2) 3) 4) 5)

Er i lige så glade for efteråret som jeg er? Og skal i også til at købe nogen flere striktrøjer?

-Gratefulmarie

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229