tips and tricks on how to become a morning person

Hej alle sammen og glædelig søndag!

Jeg beklager at bloggen og mine andre sociale medier har stået stille, hen over sommerferien. Der har bare været så travlt, med familieting og sådan, at jeg ikke fandt overskuddet til at blogge eller poste noget på min instagram.

Siden jeg starter i skole i morgen, havde jeg én uge inden, fået en ide om at jeg ville begynde at være et morgenmenneske. Jeg har aldrig i mit liv, været et morgenmenneske, da jeg værdsætter min søvn mere end noget andet. Alt dette ændrede sig, da jeg for én uge siden, begyndte at stå op kl. 7.

Jeg fandt hurtigt ud af, hvorfor morgenmennesker altid virker mere produktive end B-mennesker og jeg vil i dette indlæg, komme med tips og tricks til, hvordan i kan blive morgenmennesker men også mere produktive.

 • jeg fandt ud ad, at når jeg sætter min alarm til kl. 7, er det en god ide at sætte min alarm så lang væk fra sengen som muligt. Jeg besluttede derfor at stille min alarm, på min kommode, hvilket krævede at jeg skulle stå op og gå væk fra sengen, for at slukke den. Dette gjorde det meget nemmere at vågne op, da det er meget nemt at klikke snooze, når ens alarm er lige ved siden af sengen.
 • noget andet jeg fandt hjælpsom, er at lave en lister over alle de mål man har i løbet af dagen. Mine mål ville fx være:
 • lave yoga
 • rode op
 • vask vasketøjet
 • bage
 • arbejde med bloggen
 • spise mere varieret

Dette gjorde det nemmere, at få overblik over alt det jeg ville og når alt var gjort i løbet af dagen, ville jeg føle en sejer, da jeg normalt altid får tingene udskuddet til sidste øjeblik.

 • jeg fandt ud af, at hvis jeg starter min dag med noget træning, vågner jeg hurtigere og føler mig i bedrer humør resten af dagen. Jeg begyndte derfor at blive mere dedikeret til min yoga træning, som nu er blevet et dejligt ritual.
 • noget af det jeg fandt sværest ved at stå op tidligt, var at vænne min krop til at gå i seng tidligt. Jeg havde været så van til at blive oppe længe, at når jeg ville gå i seng kl. 22 ville jeg først falde i søvn langt over midnat, hvilket gjorde det svært at vågne dagen efter. Efter et par dage, begyndte min krop at blive træt omkring kl. 22 og jeg begyndte at tælle får, da jeg fandt ud af at det får min krop til at slappe mere af.
 • mit mål med hele dette eksperiment, var dog mest for at se, om jeg kunne få mere overskud over tingende og finde noget alene tid. Jeg er specielt blevet fan af at sidde med en kop kaffe og virkelig fordybe mig i nyhederne. Dette er også blevet til et elsket morgenritual.

Så hvis du ligesom mig, ønsker mere overskud samt en mere produktiv dag, kan jeg kun anbefale at du begynder at stå op tidligt. Jeg har fået så meget lavet i denne uge, ind jeg nogensinde har fået gjort og jeg går aldrig tilbage, til at blive op længe og sove det meste af dagen. Bare følg disse tips og tricks, og jeg lover at du ikke vil fortryde det.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229