Valentines day date ideas

Hej alle sammen og glædelig søndag!

Hvis i endnu ikke ved, hvad i skal lave med jeres kæreste på Valentines dag – så frygt ikke mere. Her kommer jeg nemlig, med nogen små ideer til hvad i kan lave, udover at give hinanden en gave.

Middag

Hverken du vil tage din udkårende ud og spise eller lave en omgang hjemmelavet mad, kan man aldrig gå galt med en middag. Hvis du vil ud og spise, kan jeg kun forslå at du allerede nu ringer og bestiller bord. Man skulle ikke tro det, men pladserne bliver taget hurtigt. Hvis du vil gøre det mere personligt, kan du altid lave en lækker middag. Du kan endda, lave den rigtig fin med blomster og stearinlys.

Biograftur

Hvis i er mere, dem der nyder en dejlig biograftur – så er det også en dejlig måde at fejrer Valentines dag. I kan enten overraske jeres partner med en romantisk film, eller i kan vælge en sammen. I kan også kombinere det med en lækker middag, hvis i ønsker at gøre dagen mere speciel.

Wellness ophold

Hvem elsker ikke at tilbringe en dag i wellness? Der kan i både få slappet af, men samtidig også kommer lidt væk fra kulden. Jeg føler personligt, at slappe af med min partner, er en af de bedste ting i hele verden – så hvorfor ikke også gøre det på Valentines dag? I kan sidde i et dejligt boblebad sammen, mens i nyder et glas champagne og hinandens selvskab.

Gokart

Hvis i hellere vil bruge jeres Valentines dag på noget mere spændende, kan i altid tage ud og køre gokart. Dette er en vidunderlig måde, at få det sjovt sammen og virkelig nyde hinanden selvskab mens i konkurrer om at vinde. For at gøre det mere sjovt, kan i altid komme på en gave som vinderen får.

Jeg håber dette, hjælper lidt med forberedelserne til Valentins dag. Kunne i bruge nogen af mine ideer? Eller har i allerede planlagt noget?

- Gratefulmarie

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229