Valentines day on a budget

Hej alle sammen og glædelig tirsdag!

Valentins dag er i morgen og derfor tænkte jeg at det ville være en god ide, at lave et indlæg om hvordan du kan forkæle din partner, uden at bruge en masse penge.

Små sedler

En sød måde at overraske din partner på, er at skrive hvorfor du elsker dem på en masse små sedler. Du kan enten gemme dem et sted, hvor de nemt kan finde dem. Du kan også klister dem fast på et spejl. Denne ide vil være mere romantisk, hvis du klister dem i et hjerteform.

Middag

En lækker hjemmelavet middag med stearinlys, er en sikkert vinder som ikke koster meget. Selve middagen behøver ikke at være fornemt, du kan blandt andet lave din partners livret.

Hjemmebiograf

En nem og hyggelig måde at tilbringe Valentins dag på, er at se en film sammen. For at gøre det mere romantisk, kan du smide din topmadras ned på gulvet sammen med en masse puder og tæpper. Dette skaber en mere hyggelig atmosfære, som din partner vil elske.

Åben når... breve

En anden sød gave at give ens partner, som næsten ikke koster noget, er at lave nogen “åben når breve”. Først lave du en liste med titler, som brevene skal handle om. Fx.

  • Åben når du savner mig
  • Åben når du har brug for noget kærlighed
  • Åben når du er ked af det

Derefter skriver du brevene og tager dem ned i en konvolut, hvorefter du skriver titlen på brevet. Dette er en sød og billig måde, at vise hvor meget du elsker din partner.

Håber dette forbereder jer, mere til jeres Valentins dag. Hvad har i planlagt til Valentins dag?

- Gratefulmarie

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229