Valentines gaver til ham under 300kr

Hej alle sammen og glædelig fredag!

I tirsdag lavede jeg et indlæg, omkring Valentines gaver til hende under 300kr. Jeg tænkte derfor, at det ville være oplagt at lave et indlæg omkring Valentins gaver til ham under 300kr. Jeg har derfor, været kreativ og fundet lidt til hver smag, så i kan finde den helt perfekte gave til jeres kæreste.

Sports tøj

Når det kommer til den aktive type, kan man aldrig gå galt med sports tøj. Valentins dag er bare en undskyldning, for at vise hvor meget man elsker sin kæreste. Hvis din kæreste er typen, der går i fitness hele tiden eller til fodbold eller en helt tredje sport, kan jeg garantere at han vil blive glad for nogfet mere sports tøj. Jeg har her, fundet et par sports trøjer, som jeres kæreste ville værdsætte.

1 /2

Tech

Hvis din kæreste, er mere tech typen men du gider ikke bruge flere tusinde kroner på noget. Kan jeg varmt anbefale, disse billige men samtidig gode gaver til lige præcis din kæreste. Den første gave er en kameralinse, til ens telefon. Denne linse giver en wide angel, hvilket en true instagrammer vil elske. Den anden ting jeg tænkte, var denne smarte højtaler. Selve designet er lækkert og det faktum at den er trådløs er kun en bonus. Til en hver musik elsker, tænker jeg at dette er en sød lille gave. Til sidst, er der disse høretelefoner. Tønkte at hvis du ligesom mig, har en gamer kæreste, ville dette være en perfekt gave til ham.

1 /2 /3

Sjove bøger

Hvis i kunne tænke jeg at give en mere sexuel gave, fandt jeg disse sjove bøger, inde på asos. Alt afhængig af, hvilken en i tænker der kunne være sjovest, kan i ikke hvert fald ikke gå galt her. I bund og grund, får i jo også noget ud af denne gave, så det er jo bare en bonus. Personligt kan jeg selv lide ”position of the day”, da jeg tænker at man kan få et godt grin, af alle de sjove stillinger.

1 /2 /3

Ure

En klassisker, er at give ham et ur. Alle fyre elsker urer, så i kan aldrig gå galt her. Bare find en som i kan lide og jeg, garanterer for at han kommer til at elske den! Jeg fandt på asos, disse superbillige men stadigvæk pæne urer, som jeg tænker passer til en hver fyr.

1 /2 /3

Er i næsten klar, til Valentines dag?

- Gratefulmarie

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229